Zsolt Apartman Balatonlelle Balatonlelle

Balatonlellén kiadó romantikus 2-3 fős vagy családi 4-6 fős apartman

Balatonlellén, a Balaton egyik legelbűvölőbb településén, mely homokos strandjával igazán érezteti velünk a magyar tenger elnevezést, nagy szeretettel várunk mindenkit otthonos apartmanunkba. Az udvarunk hátsó, csendes részén fekvő kisebb apartmanunk 2-3 fő elszállásolására alkalmas.

A ház földszinti, fedett terasszal ellátott, így a kellemes nyári estét is kint, zavartalanul élvezhetjük. Hálószobával, konyhanappali és fürdő résszel rendelkezik. A szúnyoghálós hálószobában egy 2 fős francia ágy és egy ruhaakasztó található. A nappali rész felszerelt konyhával tűzhely, kávéfőző, kenyérpirító, mikró, hűtő ellátott, valamint ventilátorral, TV-vel, kihúzható kanapéval, pakolható polccal és kisasztallal áll a rendelkezésünkre.

A telek elülső részén fekvő, klasszikus családi, földszinti apartmanunk 4-6 fő elszállásolására képes. Ez az apartman szintén fedett terasszal, kinti asztallal ellátott. Mindkét szúnyoghálós hálószobában egy-egy 2 fős francia ágy, éjjeli lámpák és egy-egy ruhásszekrény található. A nappali rész hasonlóan felszerelt konyhával tűzhely, kávéfőző, kenyérpirító, mikró, hűtő , ventilátorral, TV-vel, kihúzható kanapéval, nagy konyhaasztallal áll rendelkezésünkre.

Zsolt Apartman Balatonlelle info

Balatonlelle, Rákóczi út. 167ANTAK: MA20014373
SZÉP kártyát nem fogad
Háziállat: nem hozható
2 apartman 8 férőhely

Zsolt Apartman Balatonlelle árak

Máj.27-től szept.15-ig: 7500,-Ft/fő/éj.
ajánlatkéres emailben

Idegenforgalmi adó 18 év felett 500,-Ft.
Az árak tájékoztató jellegűek, az elírás és árváltozás joga fenntartva.