Napraforgó Apartman 1 Balatonszemes

Balatonszemes a legjobb választás a vakáció eltöltésére a Balatonnál

A ház a Balaton partján, a szabad strand bejáratával szemben, a település központjától, a bevásárlási és szórakozási lehetőségektől és a hajóállomástól 250 méterre található.

A házban kettő bérelhető apartman van, a földszinti apartman kettő szobás, felszerelt konyha, fürdőszoba, külön WC és kettő terasz tartozik hozzá, ez az apartman maximum 5 fő részére bérelhető, az emeleti apartman háromszobás, felszerelt konyha, fürdőszoba, külön WC és kettő terasz tartozik hozzá és maximum 7 fő részére bérelhető. A teraszról kilátás van a Balatonra.

A lakások egymástól függetlenek. Csak a kert használata közös, ahol a gépkocsikkal lehet parkolni. Az apartmanok bútorozottak és jól felszereltek, kábeltelevízió és Internet is szabadon használható. Az apartmanok egymástól függetlenül és kevesebb személy részére is bérelhetők. Az apartmanok a június 01 és szeptember 30 közötti időszakban kiadók, a minimális bérelhető időszak 5 éj.

A vasútállomás 500 méter. A strand területén élményfürdő is található. Van még röplabda és focipálya is és vizibiciklik is kölcsönözhetők. A strandon büfék és étterem is találhatók.

Napraforgó Apartman 1 info

Balatonszemes, Berzsenyi Dániel utca 4.
NTAK: EG19021305
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 30.
5 apartman, 11 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 470,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.