János Apartmanház Zamárdi

János Apartmanház Zamárdi, 1 apartman 6 férőhely

A János Apartmanház családi vállalkozás keretein belül működik Zamárdi központjában.
Könnyen megközelíthető centrális helyen van. A Balaton part 200 méterre van a háztól /4km-es kiépített szabad strand).

Apartmanjaink 2 – 4 ágyasak, (mindegyik pótágyazható), minikonyhával (micro, hűtő stb), tusolós fürdőszobával, önálló teraszrésszel, kábeltévével, ingyenes WIFI-vel rendelkeznek. Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban és az apartmanház előtt az utcán. Vendégházunk zárható kapuval rendelkezik, amely biztosítja vendégeink részére a gondtalan pihenést.

Élelmiszer üzletek, vendéglátóhelyek, mozi, patika, vasút, illetve buszmegállók és egyéb üzletek 100-400m-en belül találhatók. Sportolási lehetőség a parton, illetve a közelben levő sportpályán lehetséges.

Zamárdi a kisgyermekes családok számára a legideálisabb nyaralóhely az adott környezeti és vízviszonyok miatt. A parton EU szabvány szerinti új és modern gyermekjátszótér van. A jól kiépített parton minden korosztály jól érezheti magát. A partrész bőséges szolgáltatásokkal van ellátva. A kalandvágyó vendégek eltölthetik szabadidejüket a 2km távolságra fekvő Zamárdi Kalandparkban is. A szőlőhegy és a kilátó is kellemes kikapcsolódást jelent az ez iránt érdeklődőknek.

János Apartmanház info

Zamárdi, Nagyváradi utca 29.
NTAK: MA20009460
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. – augusztus 31.
Ingyenes WiFi
1 apartman, 6 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 500,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.