Apartman Lara Zamárdi

Apartman Lara Zamárdi, 1 apartman 6 férőhely

Apartman LARA, Aqua Resort Zamárdi. A Balaton kézzelfogható közelsége, család- és gyermekbarát környezet, modern, új építésű, minden igényt kielégítő apartman várja Önöket. A kikötő és a szabad strand 50 méterre található, de az udvarról és a teraszokról is gyönyörködhetünk a Balaton szépségében.

Az apartman a 2012-ben épült 8 épületből és 72 lakásból álló Aqua Resort vízparti társasház komplexum területén került kialakításra. A zárt, 2 hektáros kerten belül parkolási lehetőség is van (apartmanonként 1 parkoló). Ha esetleg nincs kedve a vízparti nyüzsgéshez felfrissülhet a kertben található medencék egyikében is.

Gondolva a gyermekekre természetesen kialakításra került gyermekmedence, valamint is. Az apartmannak két saját, Balatonra, illetve a belső udvarra és medencékre néző terasza is van, kerti bútorral. Egyéb fontosabb paraméterek: klimatizált lakótér, gazdagon felszerelt konyha (kerámia főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, nagyméretű hűtőszekrény fagyasztóval), Kábel TV, WIFI, riasztó, redőny és szúnyogháló minden külső nyílászárón, 0-24 portaszolgálat.

Apartman Lara info

Bácskay utca 17. B. ép. Fsz. 3.
NTAK: EG19011262
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. – augusztus 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 500,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.