Zenevölgy Felsőörs

Rendezvényközpont, 113 fős szállással, igény szerint teljes ellátással

A Zenevölgy Központ Felsőörsön, a Malomvölgyben helyezkedik el. Nevét egészen a 60-as évekig még működő vízimalmairól kapta a minden tekintetben csodálatos, festői környezetben lévő völgy. A Központ a patak partján, egy erdő közepén, a völgy végén helyezkedik el, ahonnan számos gyalog-, kerékpár- és Nordic Walking túraútvonal indul ki.

A völgy, Felsőörs és a környék települései és természeti környezete számos látnivalót, szabadidős- és kulturális programot biztosít látogatóink számára, melyek akár 5 km-es körzeten belül színes programterveket tud kínálni az aktív szabadidő eltöltéséhez. A közelben futó Balatoni panoráma út könnyen elérhető gyalogszerrel, vagy kerékpárral is, mely páratlan, Balaton-felvidéki hangulatával végigköveti a domboldalak szőlőskertjeit, pincesorait.

Vendégeink a szálláshelyre visszatérve mindig pihentető, nyugodt környezetre lelhetnek, akár a nyári Balaton parti rendezvényekről, akár a megyeszékhelyen, Veszprémben látogatható koncert- és fesztiválsorozatok élményeivel érkeznek. A Zenevölgy Központ alkalmas nagyobb létszámú rendezvények, esküvők, erdei iskolák, alkotótáborok, konferenciák, képzések, csapatépítő tréningek megrendezésére is.

Zenevölgy info

FelsőörsNTAK: SZ21003263
SZÉP kártyát nem fogad
Háziállat: előzetes egyeztetéssel hozható
39 szoba 113 férőhely

Zenevölgy árak

Lakosztály: 52.000,-Ft/éj
Apartman: 35.000,-Ft/éj
2 fős szoba: 32.000,-Ft/éj
4 ágyas szoba: 47.500,-Ft/éj
8 ágyas szoba: 58.000,-Ft/éj
Szállsfoglalás csak csoportok részére lehetséges(minimum 20 fő).
Kérje pontos ajánlatunkat e-mailben.
ajánlatkéres emailben

Idegenforgalmi adó 18 év felett 500,-Ft.
Az árak tájékoztató jellegűek, az elírás és árváltozás joga fenntartva.