Vízparti Erzsébet Nyaraló Balatonfenyves

Vízparti Erzsébet Nyaraló Balatonfenyves, 1 szoba 6 férőhely

Saját vízparti lejárattal, nagy saját stéggel rendelkező forgalommentes zsákutcában található önálló csendes, balatoni panorámás nyaralóház családoknak, 4-6 fős baráti társaságok részére.

A rendezett kertes nyaralóban 2 hálószobában összesen 6 férőhely található az emeleten. A vendégek kérésre szobát is választhatnak. A földszinten antik stílusban berendezett nappali és jól felszerelt konyha biztosítja a vendégek kényelmét. A reggeli kávét a vendégek a fedett teraszon madárcsicsergést hallgatva tudják elfogyasztani. Délelőtt az udvarból nyíló saját lejáraton keresztül lehet kimenni a napozóstégre és bemenni a Balatonba fürödni. Délután a hintaágyban pihenve akár szaladgáló mókusokat is láthatunk az udvarban. Este a zöld sövénnyel határolt kertben kiépített tűzrakóhelyen bográcsozásra és grillezésre is lehetőség van.

Az udvarban 2 autó parkolására van lehetőség. Az udvarra szűk zsákutcából lehet beállni. A kapubejárathoz vezető Erzsébet köz szélessége 2,1 méter.

A nyaralótól 200 méterre a kis strand, ahol étterem és gyermek játszótér, 400 méterre Szupermarket található. Este színes program várja a központi strandon a vendégeket, ami a nyaralótól 1500 méterre gyalogtávolságra található.

Vízparti Erzsébet Nyaraló info

Balatonfenyves, Erzsébet köz 15.
NTAK: MA21001718
Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 30.
1 szoba, 6 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 400,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.