Varga Gardens Vendégház Balatonmáriafürdő

Varga Gardens Vendégház Balatonmáriafürdő, 2 szoba 5 férőhely

A Varga Gardens a Balaton nyugati medencéjében a tó délnyugati részén Keszthelytől 20 km-re helyezkedik el szép környezetben. A közelben 8 perc kényelmes sétára igényesen felújított, nagyon lassan mélyülő szabad strand található zöld területtel, nagy árnyékos fákkal, játszótérrel, vizesblokkal, büfékkel, fagyizóval, gyönyörű kilátással az északi partra.

A nyaralóház két frissen felújított teljesen szeparált ikerházfélből áll (Varga Gardens I. és Varga Gardens II.), felszereltségük megegyzezik, együtt is foglalhatóak. A Varga Gardens I. és Varga Gardens II. egyenként, kétszintes, 70 m2 alapterületű, 2 hálószoba + nappalis, 5 személynek nyújt kényelmes pihenési lehetőséget (a nyaralóház mindkét felének foglalása esetén 140 m2-en 10 fő pihenhet).

A nagyméretű parkosított, zárható, több autó parkolására alkalmas körbekerített szeparált udvarban bográcsozó és hinta várja a vendégeket. Hangulatos étkezéseknek, szabadidős tevékenységeknek fedett grill terasz ad teret. A földszinten egy tágas nappali étkezővel, egy különálló WC, egy fürdőszoba zuhanyzóval és káddal illetve egy jól található. Az emeleten egy két és egy háromágyas hálószoba és egy WC helyezkedik el.

Varga Gardens Vendégház info

, Cserfa utca 7.
NTAK: MA21000005
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Nyitvatartás: május 22. – szeptember 11.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető
2 szoba, 5 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 500,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.