Szabó Nyaraló Balatonmáriafürdő

Szabó Nyaraló Balatonmáriafürdő, 4 szoba 10 férőhely

A központtól 300 m-re a vízparton, a Bárdos Lajos utcában, közvetlenül a szabad strand mellett találhatnak bennünket. 2008-ban teljesen felújított kertes családi ház emeletét kínáljuk, ahol 4 db fürdőszobás, teraszos, klímával felszerelt szoba, egy közös nappali (melyből egy Balatoni panorámás terasz nyílik) és közös mini vendégkonyha várja vendégeinket.

Az értékesítés szobánként, de lehet együtt az egész emeletet is bérbe venni A Balaton 50 m-re van tőlünk, kiépített szabad strand, a hajóállomás 100 m egy újabb szabad stranddal, étteremmel és ABC-vel. Számos étterem, pizzéria, koktél bár mind mind a közelünkben.

Felszerelt közös használatú mini konyha, gáztűzhely, mikró, kávégép, vízmelegítő, hűtőszekrény. Társalgó könyvekkel, társasjátékokkal valamint egy közös használatú terasz is Balatoni panorámával. Kinden szobában található TV, magyar és SAT programokkal. Korlátlan internet használat (wifi). Igény szerint klíma ( fizetős) . -kerékpárt is kölcsönözhet tőlünk. parkolási lehetőség a zárt udvarban, de 20 m távolságra nyilvános parkolási lehetőség is van.

4 éves kor alatti gyermeket nem tudunk fogadni a lakás adottságai miatt. 1 éjszakára ünneplő társaságot nem fogadunk.

Szabó Nyaraló info

, Bárdos Lajos utca 1.
NTAK: MA19010477
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

Nyitvatartás: február 11. – december 15.
Légkondícionálás
4 szoba, 11 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 400,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.