Sulák Apartmanház Zamárdi

Sulák Apartmanház Zamárdi, 5 apartman 16 férőhely

Kiadó apartmanok Zamárdiban könnyen megközelíthető centrális helyen, a Balatontól 300 méterre. A 4 km-es egyenesen az utca végén található. Élelmiszer üzletek, vendéglátóhelyek, mozi, patika, vasút, ill. buszmegállók és egyéb üzletek 50-100 méteren belül találhatók. Sportolási lehetőségek a parton, ill. a közelben lévő sportpályán lehetséges.

Apartmanjaink 2-3-4 ágyas, ( mindegyik pótágyazható ) minikonyhával, tusolós fürdőszobával, 90%-a önálló terasszal, szobától függően 55-82 cm kábel TV-vel (LCD) rendelkezik. Az önellátó apartmanokban ingyenes Wi-Fi-csatlakozás várja a vendégeket.

Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban korlátozott számban, az apartmanház előtt az utcán, valamint előfoglalással garázs is bérelhető.Vendégházunk zárt kapukkal rendelkezik, amely biztosítja vendégeink részére a gondtalan pihenést.

a kis gyermekes családok számára a legideálisabb nyaralóhely az adott vízviszonyok miatt. A parton EU szabvány szerinti új és modern gyermekjátszótér van. A jól kiépített parton minden korosztály jól érezheti magát. A partrész bőséges szolgáltatásokkal van ellátva.

Sulák Apartmanház info

, Eötvös utca 4.
NTAK: MA20009458
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 1. – szeptember 10.
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 16 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 500,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.