Strandház Szigliget

Strandház Szigliget, 1 apartman 4 férőhely

Szigligeten a strandtól 400 méterre helyezkedik ez a 30m2-es aranyos ház, kézzel festett faldíszekkel, hímzésekkel és egyénileg megrendelt fabútorral.

Az egész háztömb 3 apartmanból áll, de ebből kettő nincs kiadva, csak a család használja, de a vendégeknek biztosítva van egy saját kertrész használata. A kertben lehet parkolni. A kertben nem szabad tüzet rakni és grillezni a nádtető és a gyakori tűzgyújtási tilalom miatt.

A házikó max 4 férőhelyes, nádtetős, ami rendkívül kellemes klímát teremt. 1 hálószobával rendelkezik, ahol egy 160 cm széles ágy van egy kényelmes vastag matraccal. Ezenkívül a padláson található 2 db 90 cm széles matrac, akár 2 felnőtt is kényelmesen alhat, de a padlás a belmagasságát tekintve inkább gyerekeknek ajánlott. Reggeli készítéshez alkalmas teakonyha van, de nagyobb terjedelmű főzéshez nem ajánlott, mert az 1 db elektromos főzőlappal ez hosszadalmas művelet lehet. A konyhában egy kis hűtő található, 1 db főzőlap, 1 vízforraló, tányérok, poharak, evőeszközök, 2 db lábos, 1 db serpenyő. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt. Ágynemű és törülköző van. TV és internet nincs. Ez nyári lak, fűtés nélkül. Háziállat nem mehet a házba állatallergia miatt.

Balatoni strand 200 m
Szigligeti Strandfürdő 300 m

Strandház info

Szigliget, Fakavölgyi utca 4
NTAK: MA20007727
Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 25. – szeptember 10.
1 apartman, 4 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 350,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.