Retki Apartman Zamárdi

Retki Apartman Zamárdi, 1 apartman 4 férőhely

Az apartman nem közvetlen partközelben, ám meglehetősen frekventált helyen fekszik, a Kő-hegyre felinduló lejtős utcán. A városközpont egy kilométeres távolságban van, és a boltok, éttermek és egyéb látnivalók sincsenek messzebb. A vízpart körülbelül 1,2 kilométerre van, gyalog 10-15 perc alatt kényelmesen megközelíthető, akár strandpapucsban is. A nagystrandon kívül Zamárdi kulturális látnivalói, mit a kilátó, a tájház, vagy a pincesor is gyalogszerrel elérhetők, hiszen pár száz méteren belül vannak.

A telken a tulajdonosi családi házat, valamint az apartman épületét egy rusztikus, kellemes hangulatú kert és udvar veszi körül, mely az üdülőövezettől távol csendes kikapcsolódásnak adhat helyet. Maga az apartman tetőtéri kialakítású, ahova egy lépcső vezet fel a ház oldalán.

Belépve rögtön a konyhában találjuk magunkat, ahol van lehetőség főzésre, és kisebb konyhai tevékenységek elvégzésére, továbbá hűtővel és mikróval is felszerelt.Innen jobbra az első ajtón túl van a fürdőszoba, WC-vel és a zuhanyzóval. Emellett a további két ajtó a két hálószobára nyílik, melyek egymás tükörképei. Ezek két-két ággyal, valamint a megfelelő bútorzattal felszereltek. Itt találhatók a légkondícionálók is. A szobákból egy-egy ajtó nyílik a közös erkélyre, mely fedett és ahol négy ember kényelmesen elfér. Innen szép kilátás nyílik a kertre és Tihany egy röpke csücskére is.

Az apartman, a négyfős családokat, valamint a fiatal nyaraló társaságokat várja, vagy akár azokat az embereket akik balaton-parti nyaralásuk során a strandról, egy kevésbé zajos lakórészbe szeretnének visszatérni.

Retki Apartman info

Zamárdi, Csap utca 6.
NTAK: MA21001097
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 500,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.