RádLiget Vendégház Balatonlelle

RádLiget Vendégház Balatonlelle, 5 szoba 12 férőhely

Házunk Rádpusztán, Balatonszemes és Beletonlelle között, a Rádpusztai Gasztro Élménybitorok mellett fekszik. Rádpuszta Balatonlelléhez tartozik és a Szemes és Lelle közötti szabad strand kevesebb, mint 4 km-re van, ami akár kerékpárral is könnyen elérhető. Elsősorban azokat a vendégeket várjuk, akik a Balaton közelsége mellet szeretik a csöndes nyugodt környezetet.

Vendégszobáink 25m2-esek melyek mindegyikéhez zuhanyozós fürdőszoba csatlakozik. Az egyik vendégszoba 4 ágyas és itt egy mini konyha is helyet kapott. A többi vendégszobában 2 személyes ágyak vannak. A szobákhoz terasz csatlakozik. Valamennyi szoba saját klímával rendelkezik. Közös helységek: 40 m2 reggeliző, 2*35 m2 fedett terasz, nyitott reggeliző terasz.

A ház egy 8000m2-es gondozott árnyas, ligetes kertben található, a bográcsozáshoz pedig 6m hosszú rönk asztal van a diófa alatt. A kert a Rádpusztai Gasztro Élménybitorok lovas pályájával és karámaival szomszédos. Más közvetlen szomszédunk nincs.

A 600 m-re található nádfedeles csárda egész éves nyitva tartással üzemel. 400 méterre található az Ikon pincészet mely borkóstolóival várja vendégeit.

RádLiget Vendégház info

Balatonlelle, Kastély utca 2.
NTAK: EG19010047
Nyitvatartás: április 1. – október 31.
Ingyenes légkondícionálás
Ingyenes ping-pong használat
5 szoba, 12 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 400,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.