Piknik Wellness Hotel Siófok

Jó időben, rossz időben, mindig Piknik Wellness Hotel

Meghitt, családias környezetben várjuk kedves vendégeinket. A Balatontól körülbelül 3, 5 km távolságra fekvő wellness szállodánk 46 otthonosan berendezett szobával és 12 apartman házzal, zárt parkolóval, étteremmel és egy 800m2-es wellness komplexummal rendelkezik.

A hotel rendezett udvarán úszómedence, játszótér, és grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, emellett számos sportolási és szórakozási, wellness lehetőséget is kínálunk Önöknek. Vállaljuk családi és céges rendezvények helyszíni vagy kitelepüléssel történő lebonyolítását is.

Válasszon bennünket, ha: párjával egy wellness kényeztetésben és kiváló étkekben gazdag pihenésre vágyik. kisgyermekes szülőként baba- és gyermekbarát megoldásokat keres. családi vagy céges rendezvényének keres otthont, profi személyzetet. családdal vagy nagyobb társasággal egy tágas apartmanban önellátó nyaralás a célja. nyugdíjasként nyugodt körülményeket, figyelmes személyzetet és korrekt árakat szeretne. Látogasson meg bennünket, ha önfeledt, élményekben gazdag balatoni pihenésre vágyik.

Piknik Wellness Hotel info

Siófok, Honvéd u. 73.
SZÉP kártya elfogadóhely elfogadóhely
Háziállat: nem hozható
25 férőhely

Piknik Wellness Hotel árak

Kedvezményeinkkel kapcsolatban írjon e-mailt
ajánlatkéres emailben

Idegenforgalmi adó 18 év felett 400,-Ft.
Az árak tájékoztató jellegűek, az elírás és árváltozás joga fenntartva.