Piknik Wellness Hotel Siófok

Jó időben, rossz időben, mindig Piknik Wellness Hotel

Meghitt, családias környezetben várjuk kedves vendégeinket. A Balatontól körülbelül 3, 5 km távolságra fekvő szállodánk 46 otthonosan berendezett szobával és 12 apartman házzal, zárt parkolóval, étteremmel és egy 800m2-es komplexummal rendelkezik.

A hotel rendezett udvarán úszó, , és grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, emellett számos sportolási és szórakozási, lehetőséget is kínálunk Önöknek. Vállaljuk családi és céges rendezvények helyszíni vagy kitelepüléssel történő lebonyolítását is.

Válasszon bennünket, ha: párjával egy wellness kényeztetésben és kiváló étkekben gazdag pihenésre vágyik. kisgyermekes szülőként baba- és gyermekbarát megoldásokat keres. családi vagy céges rendezvényének keres otthont, profi személyzetet. családdal vagy nagyobb társasággal egy tágas apartmanban önellátó nyaralás a célja. nyugdíjasként nyugodt körülményeket, figyelmes személyzetet és korrekt árakat szeretne. Látogasson meg bennünket, ha önfeledt, élményekben gazdag balatoni pihenésre vágyik.

Piknik Wellness Hotel info

, Honvéd u. 73.
SZÉP kártya elfogadóhely elfogadóhely
Háziállat: nem hozható
25 férőhely

Piknik Wellness Hotel árak

Kedvezményeinkkel kapcsolatban írjon e-mailt
ajánlatkéres emailben

Idegenforgalmi adó 18 év felett 400,-Ft.
Az árak tájékoztató jellegűek, az elírás és árváltozás joga fenntartva.