Palace Hotel Hévíz

Palace Hotel Hévíz, 133 szoba 300 férőhely

Totális kikapcsolódásra és regenerálódásra vágyik? A hévízi Hotel Palace-ban garantáltan megtalálja számítását: tágas szobák, minden igényt kielégítő , tradicionális hévízi gyógykezelések, kiváló gasztronómia és barátságos, segítőkész személyzet. A csupán rövid sétatávolságra (alig 200 méterre) található a hévízi tófürdőtől, mely a világ legnagyobb természetes meleg vizű forrástava. Az áttetsző vizű tó igazán különleges élményt kínál az ide látogatóknak: télen levetni a nagykabátot és egy szál fürdőruhában kellemesen lubickolni a csábítóan gőzölgő termálvízben, nyáron pedig a tavirózsákkal körülölelt tóban lebegni és úszkálni.

Az élménymedence hőfoka napközben folyamatosan éri el a megfelelő hőmérsékletet. A hévízi tó gyógyhatású vize összetételénél fogva kiválóan alkalmas reumatikus mozgásszervi megbetegedések, valamint egyes nőgyógyászati betegségek kezelésére. A tóban való fürdőzés kiegészítéseként a Hotel Palace tradicionális hévízi gyógykúrát (pl. iszappakolást, gyógymasszázst, elektro- és hidroterápiát) ajánl vendégeinek.

A testi-lelki feltöltődést segíti a által kínált számos beauty és program is. A klasszikus masszázsok, mint például a stresszoldó fej-nyak masszázs, a svédmasszázs vagy a sportmasszázs, felfrissít és ellazítja a fáradt, görcsös izmokat. Az alternatív masszázsok kedvelőit többek között talp-reflexzóna masszázs, japán Yumeiho masszázs és Thai masszázs várja.

Palace Hotel info

Rákóczi utca 1-3
NTAK: SZ19000040
Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI

szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
133 szoba, 300 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 530,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.