Nefelejcs Wellness Apartman Balatonmáriafürdő

Nefelejcs Wellness Apartman Balatonmáriafürdő, 1 apartman 5 férőhely

Különleges szálláshely. Privát apartman saját részleggel és kültéri medencével. Nincs személyzet, sem tulaj, sem más vendég. Szeptembertől júniusig pihenést kínálunk pároknak, családoknak vagy baráti társaságoknak ingyenes használattal. A wellness részleg használata 14 év alattiaknak nem ajánlott. Szeptemberben és májusban a kültéri is rendelkezésre áll. A ház csak egyben bérelhető, ennek megfelelően 2 fős foglaláskor az egyik szoba üresen marad.

Az apartman Június 1-től Augusztus 31.-ig medencés nyaralóként működik, ebben az időszakban a wellness részleg nem üzemel. Kérésre térítés ellenében használható. A nyári időszakot más online felületen értékesítjük. Összes férőhely 5 fő, több vendéget nem fogadunk.

A konyhában létszámnak megfelelően tányérok, poharak, evőeszközök, a főzéshez edények, fakanalak, tálaló eszközök, mikro, kenyérpirító, vízforraló, átfolyós és presszó kávéfőző, hűtőszekrény fagyasztó résszel található. Konyharuhát, mosogatószert és szivacsot, szemetes zsákot biztosítunk. A szobákban ágyneműt és huzatot biztosítunk. A wellness használathoz törölközőt és felnőtteknek fürdőköpenyt biztosítunk. TV a nappaliban található.

Nefelejcs Wellness Apartman info

, Nefelejcs utca 180.
NTAK: MA19005729
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 400,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.