Napocska Panzió Vonyarcvashegy

Napocska Panzió Vonyarcvashegy, 2 szoba 4 férőhely

A Napocska a 71-es főúttól kb 150 méteren belül található. Vendégeink autói zárt, biztonságos udvarban parkolhatnak. Utcánk a Balaton partra vezet, így kényelmes sétával elérhető gyönyörű, különlegesen szép, ősfás strandja, mely minden korosztálynak számos kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Panziónk minden szobája saját zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel felszerelt. A néhány évvel ezelőtt épült ház rendkívül jól szigetelt, ezért az utcai zajok nem zavarják vendégeinket.

A nap kellemes indításaként finom, bőséges és változatos reggelit kínálunk. Minden szobához tartozik egy minibár méretű hűtőszekrény, hogy vendégeink innivalót, esetlegesen kisebb adag élelmiszert saját szobájukban hűteni tudjanak, ez a nyári melegben különösen fontos és előnyös lehet. A nagy teljesítményű ventilátorok igény szerinti fokozaton használhatók. Ablakaink redőnyösek, így az éjszakai nyugalom minden szempontból biztosított.

A nyugalom és a pihenés szempontjából nagyon fontosnak tartjuk, hogy nem fogadunk csoportokat, zajongó társaságokat, csak kifejezetten pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégekre vár szeretettel a különleges atmoszférát sugárzó Napocska .

Napocska info

, Kossuth Lajos utca 19
NTAK: MA20004739
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 30.
Ingyenes WiFi
2 szoba, 4 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 450,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.