Kisfaludy Apartman Keszthely

Kisfaludy Apartman Keszthely, 1 apartman 2 férőhely

történelmi belvárosában, a sétálóutca és a Festetics kastély szomszédságában egy földszinti, kertkapcsolatos ÚJ apartmanba várjuk a pihenésre vágyókat! Az apartman egy hálószobás, amerikai konyhás nappalival és fürdőszobával. A konyha jól felszerelt, a fürdőszobában mosógép is rendelkezésre áll. Maximum 4 fő részére alkalmas, egy franciaágy a hálótérben és egy teljes értékű fekhellyel a nappaliban. A lakásban wi-fi és tévécsatornák elérhetőek, légkondicionált és padlófűtéses. Az apartmanhoz 1 db gépkocsi részére zárt, kamerával felszerelt parkolót biztosítunk ingyenesen.

A kertben lehetőség van grillezésre vagy egy ebéd kellemes elfogyasztására egyaránt. történelmi belvárosában, a sétálóutca és a Festetics kastély szomszédságában egy földszinti, kertkapcsolatos új apartmanba várjuk a pihenésre vágyókat! Az apartman egy hálószobás, amerikai konyhás nappalival és fürdőszobával.

A konyha jól felszerelt, a fürdőszobában mosógép is rendelkezésre áll. Maximum 4 fő részére alkalmas, egy franciaágy a hálótérben és egy teljes értékű fekhellyel a nappaliban. A lakásban wi-fi és tévécsatornák elérhetőek, légkondicionált és padlófűtéses.

Az apartmanhoz 1 db gépkocsi részére zárt, kamerával felszerelt parkolót biztosítunk ingyenesen. A kertben lehetőség van grillezésre vagy egy ebéd kellemes elfogyasztására egyaránt.

Kisfaludy Apartman info

, Kisfaludy utca 7.
NTAK: EG20014202
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 450,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.