Judit Vendégház Vonyarcvashegy

Judit Vendégház Vonyarcvashegy a hegyoldalban, balatoni panorámával

Fenyvesekkel körülhatárolt hegyoldalban, gyönyörű balatoni panorámával rendelkező Vendégházunkat ajánljuk Vonyarcvashegyen 6-8 fő részére. Az egész nyaralót egyszerre egy családnak, illetve barátoknak adjuk ki, tehát adott időszakban csak a bérlő családé.

A vendégház jól felszerelt konyhával hűtő, mikró, kávéfőző, edények stb. rendelkezik. Az épületben 3 hálószoba található, 2 kétágyas, 1 egyágyas, illetve egy heverő található a galérián. A nappaliban ülőgarnitúra TV-vel, parabola antennával, nagy erkélyek kerti bútorokkal. Az udvaron grill, bográcsolási lehetőség. Nagy zárt udvar, napozó bútorokkal.

A környék gyönyörű, számos látnivaló, kirándulási lehetőség. Közelben Keszthely, Szigliget, Badacsony, nem messze Hévíz és a Kis-Balaton. Vonyarcvashegy a Balaton legmodernebb, egyik legjobban felszerelt strandja, számos vízisport, labdajáték, különböző élmény elemek teszik a gyerekek körébe is méltán népszerűvé. Kiépített kerékpárúton élmény körbekarikázni a Balaton-felvidéket, gyönyörködni az ország egyik legszebb tájegységében.

Judit Vendégház info

Vonyarcvashegy, Hegyalja utca 26.
NTAK: EG20001346
Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. – október 1.
4 szoba, 8 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 450,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.