Hársfa Utca Nyaraló Szántód

Az ideális Balatoni nyaralás a következő helyszínen található

A nyaraló fenyőfákkal övezett, gyönyörű zsák utcában található autó forgalom mentes, csendes utca Balaton Security Bt. által védett ingatlan.

A lenti szinten amerikai konyhás nappali található, 2 fős kihúzható francia ággyal és 1 ágyas kis szobával, itt 3 felnőtt kényelmesen elfér. A felső szinten 4 felnőtt személy kényelmesen elfér 1 db. kihúzható francia ágy, 2 db. 1 személyes ágy , itt is van mosdó és WC. A konyha teljesen felszerelt, minden szükséges eszköz a mindennapi élethez megtalálható tűzhely, hűtő, mikró, vízforraló, kávéfőző, főzési-sütési étkezési eszközök . Mindkét szint klimatizált, kábel tv, Wi-fi, LED tv-kel felszerelt. Baba ágyat biztosítunk, illetve a kádas tuskabinunk a piciknek is kivalló.

A nyaraló további részei: fedett grillező-bográcsos 6 személyes kőpadokkal, Szaletli 12 fős, Játszótér hinták, mászóka, toronyház, homokozó és sok sok játék, A kerti faházban Infra szauna, tv és hi-fi is található, illetve a kerti garnitúrának köszönhetően asztal 5 db. székkel ideális az esti kártya partiknak. A nyaralót csak önálló házként bérelhető, mert a felső szinten nincs konyha se fürdési lehetőség, így csak családoknak vagy baráti társaságoknak ajánlott.

Hársfa Utca Nyaraló info

Szántód, Hársfa utca 11.
SZÉP kártyát nem fogad
Háziállat: nem hozható

Hársfa Utca Nyaraló árak

A ház bérleti díja 42.000,-Ft/éj.
ajánlatkéres emailben

Idegenforgalmi adó 18 év felett 300,-Ft.
Az árak tájékoztató jellegűek, az elírás és árváltozás joga fenntartva.