Harmat Házak Balatonmáriafürdő

Közvetlen vízparti vendégház saját stég és csónak Balatonmáriafürdő

Közvetlen vízparti apartmanház Balatonmáriafürdőn 8 vagy 16 főnek. Saját lejárót és stéget kizárólag a ház vendégei használják. Napozóstég és külön két horgászstég is tartozik a házhoz, valamint két horgászcsónak is.

A ház ikerház, teljesen leválasztott, külön bejáratú, külön kapubeállós, a ház két fele között fal van, nincs átjárás. A ház egy oldala 8 személyes, 3 hálószoba, konyha, nappali és két fürdőszoba is rendelkezésre áll. A teljes ház bérlése esetén 16 személyt tudunk fogadni.
1000nm-es kertben sütögető, kiülő, hintaágy található, valamint vendégeink rendelkezésére áll egy gázgrill is. A hátsó kert 70m hosszú, így könnyen elférnek a vendégek. Kifejezetten ajánljuk családosoknak. Horgászok részére elő és utó szezon ideális.

A kert végéből hangulatos lejáró visz a partra. A parton egy napozó stég, a parttól 50-100 méterre horgászstégek van felállítva. A csónak akár egy naplementés romantikázáshoz, akár horgászathoz használható, a csónakért nem kell külön fizetni, a használat benne foglaltatik az árban.

Harmat Házak info

Balatonmáriafürdő, Hullám utca 50.
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Háziállat: nem hozható
16 férőhely

Harmat Házak árak

A ház egyik felének bérleti díja főszezonban:
8 főre a ház egyik oldala: 399 000,-Ft/hét,
16 főre a teljes ház: 798 000,-Ft/hét.
elő és utó szezonban 8000,-Ft/fő/éjtől
ajánlatkéres emailben+36 30/6750791

Idegenforgalmi adó 18 év felett 500,-Ft.
Az árak tájékoztató jellegűek, az elírás és árváltozás joga fenntartva.