Happy Sun Medencés Apartman Siófok Balatonszéplak

Happy Sun Medencés Apartman Siófok Balatonszéplak, 4 apartman 28 férőhely

Van egy hely Magyarország szívében, a Balaton déli partján, -alsó központjában, melyet azoknak a Vendégeknek ajánlunk, akik szeretnek nyugodt, csendes, igényes környezetben pihenni. A Happy Sun medencés apartman nem rég nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy egy családias miliő kialakítása során Vendégeink nyaralás közben is élvezhessék a nyár melegét, az otthon meghittségét és a vendég kényelmét.

A 24 főt befogadó önellátó nyaralóegységünkben 4 apartman nyújt szálláslehetőséget a vendégek számára. Az apartmanok különböző elrendezésűek és a berendezésüket tekintve minden szempontból a kiemelt kategóriát képviselik, ezzel is biztosítva a maximális kényelmet és komfort érzetet Vendégeink számára. Apartman házunk parkosított kertje szintén a családias hangulatot és a nyugalmat szolgálja.

Az udvarban található 1,70 m mély és 4m x 8m széles úszó, 0,5m mély és 3m x 3m széles gyermekbarát pancsolóval, a hozzá tartozó napozórésszel és a kényelmes napozó ágyakkal, kiváló pihenést biztosít a kisgyermekek és a felnőttek részére is. Vendégeink számára a kertben grillezési és bográcsozási lehetőség is van. A modern nyaraló 30 méterre fekszik a magyar tenger partjától és a szabad strandtól, ami egyaránt biztosít lehetőséget a vízpartot, és a vízi sportokat kedvelőknek is. A közeli strand sekély vize ideális kisgyermekes családok számára is.

Happy Sun Medencés Apartman info

, Orgona utca 8
NTAK: PA19001977
Ingyenes WIFI
Bababarát szálláshely
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 1.
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 28 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 500,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.