Halász Apartman Balatonfüred

Új balatoni panorámás ökoapartman rusztikus kovácsműhelyből

A Rusztikus Apartman egy száz éves műemlék kovácsműhely lett kialakítva a modern igényeknek megfelelően Balatonfüred óvárosában a központban. Egy kandallós kőházban, padlófűtéssel négy szobával és külön kerttel. minden évszakban és Szilveszterre is ideális. Ökoház, mert az áramigényét legnagyobb részt napelemmel termeli meg. Egy kandallós kőházban, négy szobával, külön kerttel, gyümölcsfákkal, nagy balatoni panorámás terasszal teszi teljessé a nyaralás élményét.

A ház zárt parkolóval biztosítja a vendégek, az appartman egy hatalmas nappaliból, 3 tetőtéri lakószobából, előszoba konyhából és káddal felszerelt fürdőszobából áll. A konyha felszerelt. A Balaton parti sétány, a strandok éttermekkel, kávézókkal 30 perces sétával elérhetők. Az egész ház, zárt napos kert csak a vendégeké.

A Balatoni strand 20 perc, az utcavégén jár óránként a Füredi kisvasút, ami köröz a parti sétány és az óváros között. Élelmiszer boltok, éttermek megtalálhatók. Középkori romtemplom, kiránduló, kilátóhely, valamint focipálya, teniszpálya, lovaglás 20 perc sétára. Kisvasút óránként, helyi buszjárat, buszmegálló 100 méterre. Minimum éjszaka: 4 éjszaka.

Halász Apartman info

Balatonfüred, Udvar köz 12.NTAK: MA20011372
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Háziállat: előzetes egyeztetéssel hozható
4 szoba

Halász Apartman árak

Minimum éjszaka: 5 éjszaka
Napidíj a teljes házra: 95.000,-Ft/éj a teljes ház
Takarítási dij: 19.000,-Ft/alkalom
Kaució: 40.000,-Ft


Szilveszterre 149.000,-Ft/éj, minimum 3 éjszaka.
Maximum 10 fő fér el.
ajánlatkéres emailben

Idegenforgalmi adó 18 év felett 530,-Ft.
Az árak tájékoztató jellegűek, az elírás és árváltozás joga fenntartva.