Gusztilak Siófok

Gusztilak Siófok, 9 szoba 40 férőhely

Magánszállásunk 3 szintes, 9 szobás (többnyire emeletes ágyak), 8 zuhanyzó WC-vel, tv-vel, és hűtőszekrénnyel felszerelt. A vasút és a Fő utca között helyezkedik el, zajos, hangos (kibírható), ezért aki szanatóriumba vágyik, ne minket válasszon: Fiatalok által kedvelt, laza, jó hangulatú, központi elhelyezkedésű, retrós, koli jellegű, családias légkörű nyaraló. Közvetlen szomszédok nincsenek)

Szobánként 4-6 főt tudunk fogadni, plusz 2 db 2 fős különálló bungaló is a vendégek rendelkezésére áll. Megkérnénk kedves Vendégeinket, hogy ágyneműhuzatot (lepedő, paplan- és párnahuzat), törülközőt szíveskedjenek magukkal hozni. Köszönjük. A teljesen felszerelt közös konyhában főzési lehetőséget tudunk biztosítani.

A magánszállás (zárt) területén 6 gépkocsi biztonságos parkolása megoldható, illetve a ház előtt is díjmentesen lehet parkolni. A kertben bográcsozás, grillezés, szalonnasütés lehetséges, tűzifáról és kellékekről is gondoskodunk. Lehetőség van pingpongozni, csocsózni, pókerezni, dartsozni, társasozni… A vasútállomás, buszpályaudvar, belváros, boltok, és a Petőfi sétány 10-15 perces sétával elérhető. A Balaton, 500 m. Szálláshelyünk egy bulizós hely, ezért a csendre és nyugalomra vágyóknak, családosoknak gyerekekkel, inkább a hét elejét ajánljuk. 10 év alatti gyerekkel, és nyugdíjasoknak nem ajánljuk a hét elejét sem.

Gusztilak info

HRSZ hrsz 4465
NTAK: EG19004684
10 Felnőttbarát szálláshely (csak 10 éves kortól fogad vendégeket)
Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: április 1. – november 30.
9 szoba, 40 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 400,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.