Első Fecske Apartmanok Siófok

Siófokon az Aranyparton, szabad strand mellett szállás 2-10 fő részére

Szabad strandtól egy percre fekszik apartmanházunk, nem kell sokat cipekedni a strand eszközökkel. Számos büfé, fagyizó, kisbolt a közelben, vizibicikli, sup kölcsönző és a városnéző kisvonat, helyi busz megállója karnyújtásnyira. A központba, hajóállomásra 15-20 perces sétával lehet eljutni.

Földszinten két darab egy szobás studió apartman van, egybe is nyitható, vagy lezárható, 2 fürdőszobával, 2 tv-vel. Egy családnak, két-két párnak ajánlott. Kertkapcsolatos. A nagyobb apartmanrész tartalmazza a bútorba épített minikonyhát. Az apartmanok franciaágyasak. légkondi fogyasztásmérővel ellátott.

Az emelet bal oldali részében a két külön bejáratú szobával, fürdőszobával minikonyhával rendelkező lakás apartman, franciaágyakkal. Mindkét szobában televízió. Egy családnak, két párnak ajánlott. Légkondi mindkét szobában. Fogyasztásmérővel ellátottak. Kertben kiülőrész.

Az emelet jobb oldali szárnyában egy darab egyszobás stúdió apartman, saját fürdőszobával. 2 főnek kényelmes. franciaággyal, bútorba épített minikonyhával. Légkondi fogyasztásmérővel ellátva. Kertben kiülő tartozik hozzá.

Első Fecske Apartmanok info

Siófok, Beszédes József sétány 14.NTAK: MA19012036
SZÉP kártya elfogadóhely elfogadóhely
Háziállat: nem hozható
3 apartman 10 férőhely

Első Fecske Apartmanok árak

Előszezonban: 6000,-Ft/fő/éj.
Középszezonban: 6500,-Ft/fő/éj
Főszezonban: 7500-11 000,-Ft/fő/éj.

Az árak függenek a személyek számától, eltöltött időszaktól, hétvége, és ünnepnapoktól.
ajánlatkéres emailben

Idegenforgalmi adó 18 év felett 400,-Ft.
Az árak tájékoztató jellegűek, az elírás és árváltozás joga fenntartva.