Edit Üdülőház Gyenesdiás

Edit Üdülőház Gyenesdiás, 6 szoba 13 férőhely

Az Edit Üdülőház közvetlenül Keszthely mellett található Gyenesdiáson, a strandhoz közel (kb 700m) csendes, nyugodt utcában, zöldövezetben. A településen két gyerekbarát strand található, amelyek könnyen megközelíthetőek, kb 700 m távolságra helyezkednek el.

A két szintes nyaralóház ideális választás lehet nyugalomra vágyó párok, kis családok vagy akár több család együtt nyaralására is. Összesen 13 fő elhelyezését tudjuk biztosítani, 6 hálószobában. A nyaralóban tágas közösségi terek vannak, nappali, étkező, terasz. A két szinten összesen három fürdőszoba és három wc van. A kertben lehetőség van grillezésre és bográcsozásra.

Az üdülőházba kizárólag gyermekes családok és a pihenni vágyó idősebb korosztályt várjuk. Csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, így a fiatalabb, bulizni vágyó, zajosabb szórakozást igénylő baráti társaságok számára a vendégház nem kiadó. Házibuli, legénybúcsú, lánybúcsú tartása a házban nem megengedett.

Az üdülőház használata kizárólagos, más vendéget ugyanabban az időben nem helyezünk el.
Az internet használata ingyenes és korlátlan vendégeink részére, parkolási lehetőség biztosított a udvaron, a ház előtti parkolóban, vagy két autó számára lehetőség van fedett kocsi beálló használatára is. Fűtést nem tudunk biztosítani.

Edit Üdülőház info

Gyenesdiás, Pici utca 14.
NTAK: MA20007865
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 20. – szeptember 30.
6 szoba, 13 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 440,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.