Éden Villa Szántód

Éden Villa Szántód, 3 szoba 8 férőhely

Szántódon a strandtól 150 méterre. 8-10 fős társaság részére . 3 szobás. Amerikai konyhás. Jól , légkondi, mosógép, lehetőség van grillezésre vagy tárcsázásra. Nagy, árnyékos terasz. Csocsó asztal. Nagy udvar. Boltok 10 perc sétára. Házi állat nem megengedett.

A foglalások érvényesítése, a foglalt időszak teljes összegének 50 százaléka foglaló átutalásával történik. Lemondás: A foglalót nem áll módunkban visszatéríteni. Ingatlan területén, tűzrakás, sátor állítása Tilos. A szállás elfoglalásakor 30.000 Ft kauciót kérünk, mely a nyaralás végén károkozás hiányában teljes mértékben visszajár. A károkozás értéket a tulajdonos határozza meg. Fizetés érkezéskor a helyszínen, a szállás csak a teljes összeg kifizetése, és kaució fizetése után foglalható el. Amennyibe a vendég bármilyen indok miatt előbb elhagyja a szálláshelyet, mint a lefoglalt időszak pénz visszatérítésre nem tarthat igényt.

A szállás semmilyen ellátást nem tartalmaz. Rendezvények, leánybúcsú, legénybúcsú tartására sajnos nem tudunk vendéget fogadni. A szálláson illetve az ingatlan területén csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak. 10 óra utáni távozás esetén felár kerül félszámításra, amit a tulajdonos határoz meg.

Balatoni strand 200 m
South Coast BBQ Restaurant 500 m
Szántódi Hajóállomás 500 m
Yacht Club 600 m

Éden Villa info

, Móricz Zsigmond utca 29

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: június 1. – szeptember 30.
3 szoba, 8 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 440,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.