Bóna Vendégház Zamárdi

Bóna Vendégház Zamárdi, 3 szoba 8 férőhely

A vendégház szezonális jelleggel üzemel. Kormányrendelet alapján a szálláshelyen csak oltási igazolvánnyal tartózkodhatnak vendégeim! Kérem ezt foglalásnál is figyelembe venni! Zamárdiban, a település központjában, a Balatontól pedig 400 m-re található a szálláshely. Kétszintes családi ház emeleti része kiadó külön feljáróval. fedett lépcsőházban. A Vendégházban található: 1 nappali, 1 konyha, 1 fürdő WC-vel, 1 WC, terasz, 3 szoba, melyből egy franciaágyas – erkélyes, egy 3 személyes – erkélyes és egy 4 személyes. A vendégház elsősorban egyben kiadó családnak vagy baráti társaságnak. Minimum 6 fő jelentkezését várjuk. Minimum 3 éjszakára kiadó.

Parkolási lehetőség az udvarban. A kertben gyerekeknek játszási lehetőség , felnőttek részére fedett szanetli, grill- és bográcsozási lehetőséggel.

A szállás központi elhelyezkedésének köszönhetően a közelben boltok, gyógyszertár, éttermek, bank autómata, posta, strand, üzletek is vannak. A településről könnyen, illetve gyorsan megközelíthető. Pl: Kalandpark és Kocsi-csárda, valamint piac, nevezetességei, Szántódi -rév, , , Balatonföldvári vitorláskikötő, .

Bóna Vendégház info

, Battyhány utca 22.
NTAK: MA19015565
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. – szeptember 30.
3 szoba, 9 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 500,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.