Aradi Nyaralóház Csopak

Aradi Nyaralóház Csopak, 4 szoba 8 férőhely

Csopak Balaton északi partjának egyik legnépszerűbb települése. 8-10 férőhelyes nyaralóházunk az üdülőhely frekventált részén, a gyönyörű és közkedvelt strandtól mindössze 200 m-re.

A házat körülvevő szép parkosított kertje, valamint az utcáról nem látható hátsó, dél-nyugat fekvésű nagy fedett terasza révén nyújt kellemes pihenést. Főként olyan nagyobb családoknak ajánljuk, akik másokkal nem közösködve, csak maguknak szeretnének házat bérelni.

Az igényes házban 2 konyha+nappali, 4 szoba, 2 fürdőszoba+wc (egyikben zuhany, másikban kád), erkély, valamint egy nagy fedett terasz található, mely 8-10 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. A hálószobákban, méretűkből adódóan akár baba utazóágy is kényelmesen elhelyezhető. A konyha kerámiafözőlapos és jól felszerelt.

A kertben tudnak bográcsolni és grillezni, a pihenést napozóágyak és kerti bútorok szolgálják. A legkisebbeknek van kishinta, kis homokozó, kisasztal székekkel. A nagy fedett terasz pedig nagyon kellemes helyszínt biztosít a családi összejövetelekhez a nyári estéken, vagy akár egész nap folyamán.

Aradi Nyaralóház info

Csopak Fürdő utca 28
NTAK: MA19015533
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. – október 3.
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 10 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 500,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.