Aquilo Hotel Panoráma Tihany

Aquilo Hotel Panoráma Tihany, 36 szoba 82 férőhely

Az Aquilo Hotel Panoráma a Tihanyi félsziget füredi oldalán, közvetlenül a Balaton partján fekszik. A három épületében összesen 33 légkondicionálható szoba, 2 családi szoba és 1 kellemes hangulatú apartman várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó Vendégeinket.

A szobák egy része a Balatonra néz. Reggelente a teraszon ülve, a reggeli kávét kortyolgatva csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, este pedig az éjszakai Balaton látványa nyújt felejthetetlen élményt, miközben élvezettel kóstolgatják borvidékünk nemes nedűit.

Napközben a füves magánstrandján élvezhetik a Balaton hűsítő hullámait és a nyári napsugarak melegét. A szállodához tartozó nyírfákkal és fűzfákkal borított szigeten,, mely a Balatonon egyedülálló- a horgászok és a napozás szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek.

Az aktív kikapcsolódásra vágyók számára a előtt haladó kerékpárút kiváló kiindulási pontot biztosít a Balaton-parti, illetve a Balaton- felvidéki kerékpártúráknak. Szállodánkban a legkisebbek sem maradnak élmény nélkül, gyermeksarokkal és egyre növekvő játéktárral várjuk kis Vendégeinket.

Aquilo Hotel Panoráma info

Lepke sor 9-11
NTAK: SZ19000155
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

Nyitvatartás: május 21. – szeptember 2.
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
36 szoba, 82 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 530,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.