Apartmanház Villa Lakos Siófok

Apartmanház Villa Lakos Siófok, 8 apartman 16 férőhely

A Villa Lakos Apartmanház Siófokon az Aranypart központjában, fenyves erdős, kellemes, árnyékos környezetben a szabadstrandtól kb. 200 méterre található.

Családi ésstudio, apartmanokat, komfortos szobákat, egylégtérben a konyhablokkal, kínálunk, mindegyikben fürdőszoba (zuhanyzó vagy fürdőkád, wc, mosdó), TV, konyhablokk, u. n. teakonyha (hűtőszekrény, mosogatópult, mikró-, ésvagy elektromos főzőlap, evőeszközök, étkészlet és pohárkészlet található. A négy fős apartman két egybenyíló helységből áll. (Ideális 2 felnőtt, 2 gyermek részére, pároknak a kétágyas komfortos szobákat ajánljuk) Ágyneműt váltáskor biztosítunk. Szervízre, egyéb ellátásra nincs lehetőség. A felszereltséghez törölköző, tisztítószer, hajszárító nem tartozik. Egyéb szolgáltatás, ellátás nincs. Az udvarban zárt ingyenes parkoló van vendégeink részére.

A kertben grillezésre kialakított hely található. A szobákban a televíziók kb. 20 program vételére alkalmasak. Az épületben WIFI rendszer került kiépítésre, amelyet a Vendégeink ingyenesen használhatnak.

Apartmanház Villa Lakos info

Mészöly Géza utca 2.
NTAK: MA20000131
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: július 10. – augusztus 30.
8 apartman, 16 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 400,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.