András Nádfedeles Vendégház Tihany

András Nádfedeles Vendégház Tihany 4 szoba, 10 férőhely

A Balaton legvonzóbb településén, Tihanyban áll szőlőlugasos házunk, ahol akár 14 fő t is el tudunk helyezni. Házunk igényes és tiszta, családias légkörű. Áraink mérsékeltek. A Belső-tó horgász paradicsom tőszomszédságában házunk tetőtere remek lehetőséget kínál a balatoni pihenésre. A szomszédságunkban lévő Tihanyi Családi Szabadidőpark a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt módot ad a kikapcsolódásra. Mivel nádfedeles, 1994-ben épült korszerű ház, ezért klíma nélkül is élvezetes a tetőtéri lét. Van egy 2 szobás apartman konyha, étkezővel és fürdőszobával . Van ezen kívül 2 db, független szoba mindegyik saját fürdőszobával .

A szobákban egyedi kézzel faragott ágyak vannak. A fürdőszobás szobákhoz micro, kávéfőző, vízmelegitő áll rendelkezésre. A szőlőlugasos ház a falu szélén található, közel a Balatonhoz és Belső tóhoz. Utcánk a nyári szezon idején is nyugalmas. A tetőtéri társalgó mellett, büszkeségünk a szőlőlugasos terasz, amely az étkezések és közös együttlétek kiváló színtere. Ez is a vendégek rendelkezésére áll.

Az autók parkolása kertünkben megoldott. Az épület központi fűtéses, így vendégeinket fogadjuk. Az érdeklődő vendégeknek és csoportoknak -igény szerint- idegenvezetőként a természeti vulkáni, utóvulkáni tevékenység látható nyomai , néprajzi és kulturális értékeket bemutató túrákat tervezek és szervezek beleértve az apátságot is. Túra lehetőségek közvetlenül a háztól elérhetők.

Törekszünk a környezetünk kímélésére. Mind a az étkezési, bevásárlási, strandolási és kirándulási lehetőségek karnyújtásnyira vannak tőlünk. Kerékpárkölcsönző és a szombati piac 3 perc sétára van tőlünk. A szabad strand egy erdei ösvényen gyalog elérhető. A jól felszerelt gyermek barát hajóállomási strand 3 perc kocsival. a parkolás ingyenes Balatonfüredi vasútállomásról autóbusszal megközelíthető. Mind a strand mind a horgászati lehetőség könnyen elérhető.

András Nádfedeles Vendégház info

, Aranyház utca 30.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

4 szoba, 10 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 500,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.