Balaton Colors Beach Hotel Siófok

Balaton Colors Beach Hotel Siófok, 20 szoba 50 férőhely

A Balaton Colors Beach Hotel közvetlenül a közkedvelt újhelyi strand mellett található, valamint a városközpont Fő tér, Víztorony és a Petőfi sétány Nagy Strand, Plázs is csak 1, 5km távolságra található.

Kis hotelünk 20 szobájában 50 főt tudunk elszállásolni, így szálláshelyünkön a vendégeinket barátságos hangulat fogadja, melyre kollégáink segítőkészsége a garancia. Szépen berendezett 2-3-4 fős szobákban, két légterű apartmanban fogadjuk vendégeinket. A szálláshelyünkön beltéri uszoda, gyerek medence, jacuzzi, finn és aroma szauna is szolgálja vendégeink kikapcsolódást. Bőséges és ízletes reggelinket elő-, utószezonban a vendégeink rendelése alapján készítjük és szolgáljuk fel, májustól szeptemberig és kiemelt időszakokban pedig svédasztalos jelleggel szolgáljuk fel, de a meleg reggeliket mindig frissen készítjük a vendégeink kérései alapján mind összetételét, mind mennyiségét tekintve.

Ingyenesen használható sporteszközök mellett kerékpár, gumicsónak, ping-pong asztal, vízi eszközök, a hotel alagsorában kialakított hangulatos klub helyiségünkben szintén ingyenesen használható játékszerek biliárd, csocsó, darts, xbox, stb. is szolgálja. A szálláshelyünk a wellness kikapcsolódást keresők mellett a céges rendezvényeknek is ideális helyszíne lehet, minden kérést rugalmasan kezelünk.

Balaton Colors Beach Hotel info

Siófok, Szigliget utca 5.
NTAK: SZ20010960
Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Bababarát szálláshely
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
20 szoba, 50 férőhely
ajánlatkéres, online foglalás

idegenforgalmi adó 18 év felett: 400,-Ft.
Az elírás és árváltozás joga fenntartva.